2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Offshore háttér és Leisztinger emberei a BKV-tendernél

Hirdetés

Offshore háttér és Leisztinger emberei a BKV-tendernél

A budapesti CR-Facilities Vagyongazdálkodó Zrt. nyerte 342,72 millió forintos ajánlatával a BKV autóbuszok bérlésére áprilisban kiírt pályázatát. A vállalat 12 évesnél nem öregebb, légkondicionált és az Euro 4-es környezetvédelmi besorolásnál nem rosszabb osztályú autóbuszt bérelne egy évre a kiírás szerint.

Két érvényes ajánlat

Az ajánlattételi határidőig, május 25-ig három cég adott be pályázatot: a székesfehérvári székhelyű Truck-Trailer & Parts Haszongépjármű és Alkatrész Kft., a budapesti CR-Facilities Vagyongazdálkodó Zrt. és az esztergomi Infinitours Kft., de az ő ajánlatukat érvénytelennek nyilvánította a kiíró.

Az mfor.hu kiszúrta, hogy a nyertes céget pár nappal azelőtt jegyezte be a cégbíróság, hogy lejárt volna a BKV tenderének ajánlattételi határideje. Tevékenységi köre között nem találunk buszbérbeadást, de ennél is érdekesebb a cég háttere.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/18/leisztinger_tamas_bkv_buszberles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lobban-e a gyertyaláng a családi asztalnál karácsonykor?

Lobban-e a gyertyaláng a családi asztalnál karácsonykor?

Nyár végén egységes képet mutatott Európa a Covid-járványt illetően: egy ország volt, ahol magas volt …