2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Nincs vége, nagyobb csapattal mennek vissza a biztonságiak a Dunaferrhez

Hirdetés

Nincs vége, nagyobb csapattal mennek vissza a biztonságiak a Dunaferrhez

A péntek esti dunaújvárosi akció kapcsán szerettük volna megszólaltatni Mikó Istvánt, hiszen őt is megszólította a Dunaferr péntek éjjel kiadott közleménye, a többi között ezt írták,

fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata. Mikó a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében jár el, és a Dunaferr információi szerint toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet.

Tegyük tisztába, ki miről beszél! Különböző csatornákon keresztül, többnyire a Dunaújváros Online-nak nyilatkozva Jevgenyij Tankilevics kommunikált a korábbi hónapokban az ISD Dunaferr Zrt. nevében, ő a Dunaferr honlapján jelenleg ügyvezetőként tűnik fel. Ám a március végén tartott tisztújító közgyűlést követően Mikó István már a következőket írta a cég akkori közleményében:

Evgeny Tankhilevich nem illetékes semmilyen ügyben, ha tetszik neki, ha nem, az fog történni, amit az ISD Dunaferr Zrt. közgyűlése a határozataiban rögzített.

Hirdetés

Eközben viszont a vállalat a pénteki hivatalos közleményében szó szerint azt állítja, Mikó István a Dunaferr ukrán kisebbségi tulajdonosának, Tatjana Tarutának és köreinek képviseletében jár el.

Mikó István maga jelentkezett az Indexnél, s aláírásában ez áll: Mikó István, Steelhold Limited meghatalmazott képviselő. Ez a cég az ISD Dunaferr Zrt. többségi tulajdonosa. Mikó ezt írja a közleményében:

„A tegnapi napon előre jeleztük, hogy jogilag alátámasztott bizonyítékok alapján ismételten megpróbáljuk megakadályozni az ISD Dunaferr Dunai Vasmű Zrt. 99,64 százalékos tulajdonosának és a társaság több ezer munkavállalójának érdekében, hogy a társaságot felszámoltassák, a vagyon eltulajdonítását tovább leplezzék, a beszállítói és köztartozásokat kifizetetlenül hátrahagyják.

A Jobbikos Polgármester Úr (Pintér Tamás, Dunaújváros jobbikos polgármestere – a szerk.) figyelmébe is ajánlom azt az iratot, amelyben Nagy Péter ügyvéd az ISD Dunaferr Dunai Vasmű Zrt. elektronikus kapcsolattartásért, a cégkapu kezeléséért felelős adminisztratív állományát arra utasította, hogy két felszámolási eljárás esetében is a cégkapura érkező iratokat a második kézbesítést követő 3. napon túl töltsék le,

tehát ezzel a társaság elleni […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/04/17/miko-istvan-dunaferr-biztonsagiak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassan szabad a lagzi, csak éppen több százezerrel többe kerülhet

Lassan szabad a lagzi, csak éppen több százezerrel többe kerülhet

Két hete, amikor bejelentették, hogy ötmillió beoltott után újra lehet lakodalmat tartani, jóval optimistább volt …