2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Nincs ok az örömre, úgy néz ki, tartós károkat okozott a háború a gazdaságban

Hirdetés

Nincs ok az örömre, úgy néz ki, tartós károkat okozott a háború a gazdaságban

A sajtóeseményt Bilibók Botond, a Hold Alapkezelő vezérigazgatója kezdte, ahol ismertette a társaság újításait. Ennek értelmében törekedni fognak arra, hogy az online vagyonkezelés ne csak a gazdagoknak álljon rendelkezésre, hanem mindenkinek. Vezérelvük, hogy közérthetően kommunikálnak az ügyfeleikkel, de továbbra is nagyon sok nagyon sok megtakarítás van betétekben itthon, ezeken pedig óriásit buknak a befektetők.

Teljesen megváltozott a makrogazdaság

A szakmai prognózisukat és érékelésüket Móricz Dániel, a Hold Alapkezelő befektetési igazgatója ismertette, aki rögtön az elején azt hangoztatta, hogy szerint annyi minden történt az elmúlt egy-két évben, mint máskor 10 év alatt összesen. Szerinte az elmúlt évtizedeket a globalizáció jellemezte, ami nagyon jó környezet volt a befektetéseknek, de ez most szinte egy csapásra megváltozott. Mostanra a makrogazdaságban az infláció lett a probléma és Móricz Dániel szerint erre tartósan fel kell készülni – velünk fog maradni ez a környezet ebben az évtizedben biztosan.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/23/inflacio-elorejelzes-dragulas-gazdasagi-osszefoglalo-aremelkedes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Korrupcióellenes intézkedésekhez köthetik a Norvég Alap pénzeit is

Korrupcióellenes intézkedésekhez köthetik a Norvég Alap pénzeit is

Újabb ülésen vannak túl az Európai Gazdasági Térséget (EGT) alkotó EU27-ek, valamint Liechtenstein, Izland és …