2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Németh Balázs: Majd az atlétika-vb vége után elárulják, mennyibe került a szervezés

Hirdetés

Németh Balázs: Majd az atlétika-vb vége után elárulják, mennyibe került a szervezés

„Az nem a mi költségünk és nem a mi dolgunk, hogy az árakról beszéljünk. Én nem is tudom, hogy mennyi lesz majd a végleges költségvetés.” Ezt válaszolta az RTL-nek Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója, korábbi tévés hírolvasó, amikor a vb költségeiről kérdezték.

Amikor 2018-ban Budapest elnyerte a rendezési jogot, arról volt szó, hogy 31,5 milliárd forintba kerülhet az esemény, ehhez képest tavaly októberben Csepreghy Nándor államtitkár már azt ígérte meg, hogy 238 milliárd forintnál egészen biztos nem fog többe kerülni. Azóta már az is kiderült, hogy ezt az ígéretet sem tartották be, most 246 milliárdnál jár csak az atlétikai stadion költsége.

Németh azt mondta, azt sem lehet most megmondani, mennyibe fog kerülni egy liter benzin vagy egy gombóc fagyi augusztusban, amikor a vb lesz, de elszámolni majd az esemény után, a jogszabályoknak megfelelően fognak.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20230122_Nemeth_Balazs_atletika_vb_koltseg#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Virtuális fizetési kártyát fejlesztettek ki

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint a most zárult SafetyCard – marketing felülettel kiegészített bankkártya nélküli …