2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Nagy István köszönetet mondott az agrárszakképzésben dolgozó tanároknak

Nagy István köszönetet mondott az agrárszakképzésben dolgozó tanároknak

A tárcavezető rámutatott, hogy az AM alá tartozó agrárszakképzési centrumok csaknem négyezer fős oktatói gárdája ugyanúgy magot vet, mint a gazdák. A tudást hintik a diákok fejébe, és ez a tudás olyan lehetőség a jövőre nézve, ami semmi mással nem hasonlítható össze. Egy pedagógus több generáció életét határozhatja meg, a diákok felnéznek rájuk, ez adja óriási felelősségüket is.

A katedrán elhangzó és az osztálytermen kívüli tanítások ugyanolyan fontosak. Öt-hat-hét-nyolc évtizedre előre készítik fel a tanárok a gyerekeket, és arra is fel kell hívniuk a figyelmüket, hogy a tanulás egész életen át tart – szögezte le Nagy István.

A közlemény szerint hozzátette: az agrárium rendkívül gyorsan változik, a jövő agrárszakembereinek meg kell tanulniuk nyitottnak lenni. Az AM-nek mint fenntartónak a felelőssége, hogy megteremtse az ehhez szükséges infrastrukturális hátteret – mondta.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/06/01/nagy-istvan-agrarminiszter-pedagogus-szakkepzes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

„Mi, az Andrada tulajdonosai és vezetése, teljes mértékben értjük és komolyan vesszük az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette …