2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Moszkva betiltotta a dízel exportját

Hirdetés

Moszkva betiltotta a dízel exportját

„Az ideiglenes korlátozások segítenek telíteni az üzemanyagpiacot, ami viszont csökkenti az árakat a fogyasztók számára Oroszországban” – közölte honlapján az orosz kormány sajtóirodája. A benzinre is vonatkozó tilalom szeptember 21-én lép életbe, és a kormányrendelet szerint – amelyet Mihail Misusztyin miniszterelnök írt alá – nincs megadva, meddig tart.

A Bloomberg szerint a korlátozások alól kivételt képeznek kisebb szállítmányok, köztük az egyes kereskedelmi szövetségi partnereknek történő szállítások, valamint a humanitárius segélyek és a tranzit. A lap hozzáteszi, az európai árak megugrottak, mivel az intézkedés azzal fenyegetett, hogy súlyosbítja a globális hiányt. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/09/21/haboru-oroszorszag-ukrajna-gazolaj-dizel-arak-moszkva/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében …