2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megújul a debreceni Aranybika szálló, az MCC oktatási központja

Hirdetés

Megújul a debreceni Aranybika szálló, az MCC oktatási központja

A debreceni Aranybika szálló felújítására és új épületszárnnyal történő bővítésére kiírt pályázatra öt érvényes pályamű érkezett, ezek közül a bírálóbizottság a Napur Architect Kft. pályázatát ítélte a legjobbnak, amely „építészeti szempontból valódi választ ad a Mathias Corvinus Collegium (MCC) szellemiségének megjelenítésére”, és a nyertes pályamű teremtette meg leginkább az összhatást az épített környezettel – ismertette a döntést Erhardt Gábor, a testület alelnöke.

Lánczi Péter, az MCC általános főigazgató-helyettese a pályadíjak átadásakor azt mondta, hogy az MCC a tehetséggondozás minőségi formáját megvalósító oktatási-nevelési programmal már 24 helyen van jelen a Kárpát-medencében – tudósított erről az MTI.

Kulso7

Fotó: MCC Debreceni képzési központ

Az általános iskolától az egyetemig hatezer diák vesz részt a programokon, Debrecenben 2020-tól vannak jelen, több mint 300 diákot oktatnak. Programjaikat földrajzilag is közel akarják vinni a diákokhoz, ezért vannak jelen minden megyében.

Hirdetés

Az általános főigazgató-helyettes azzal folytatta, hogy küldetésüknek tekintik, hogy olyan nagy múltú, használaton kívüli, sokszor leromlott állapotú épületeket újítsanak fel az MCC otthonául, mint például Debrecenben a patinás Aranybika szálló, amely korábban nemcsak hotelként, hanem közösségi, kulturális térként is működött.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/22/gazdasag-epiteszet-felujitas-debreceni-aranybika-szallo-napur-architect-kft.-mathias-corvinus-collegium-oktatasi-kozpont/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brutális, hogy mennyire megdrágultak a gyerekeink edzései és különórái

Brutális, hogy mennyire megdrágultak a gyerekeink edzései és különórái

Egy friss felmérés szerint a megvadult árak és a rezsiveszélyhelyzet közepette tíz magyar családból már …