2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megtette hatását a legszebb maszk, Debrecenben horgonyzott a Mercarius flottája

Hirdetés

Megtette hatását a legszebb maszk, Debrecenben horgonyzott a Mercarius flottája

A három budapesti után megnyitott a Mercarius és a Mercar első vidéki telephelye Debrecenben. A flottakezelő vállalat teljes körű kiszolgálással várja ügyfeleit új, közel 6 ezer négyzetméteres egységben, beleértve a flottakezelési és szervizszolgáltatásokat, valamint a használtautó-értékesítést is.

A magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő Mercarius Flottakezelő 26 éve a hazai mobilitás nagykövete. A vállalat az 1990-es évek hagyományos értelemben vett rent-a-car tevékenységéből fokozatosan, átgondolt stratégia mentén vált csaknem 12 500 darabos gépjárműparkjával az egyik legnagyobb flottakezelővé a hazai piacon. Üzleti stratégiája értelmében minőségi, megbízható, az ügyfelek valós igényeihez és pénzügyi kockázataira szabott szolgáltatási csomagokat kínál átlátható árképzési rendszer mellett. Kockázatoktól mentes, kiszámítható megoldásai igen népszerűek a hazai vállalatok körében.

A rendhagyó, interaktív megnyitón Koleszár Róbert és Rónai-Horst László ügyvezetők beszámoltak a kezdeti lépésekről. „Amikor Debrecen felsejlett előttünk mint a következő telephelyünk állomása, időpontot kértünk Papp László polgármestertől, aki fogadott minket. Felvettük a legszebb öltönyünket, valamint Covid lévén a legszebb maszkunkat, és felvázoltuk terveinket a városvezetőnek, aki a támogatásáról biztosított. Fejünkben pedig már a hazafelé úton szöget ütött, hogy ha így fogadnak minket Debrecenben, akkor itt a helyünk.”

Hirdetés

Az eredeti tervekkel ellentétben végül nem zöldmezős beruházás valósult meg, egy meglévő létesítményt alakítottak át a Mercarius igényei szerint. A beruházás költségvetéséről nem érkezett tájékoztatás.

„Ügyfeleink szervizigényeit egy 965 négyzetméteres, 8 állásos, egy kétállásos kézi autómosóval is ellátott klimatizált műhely látja majd el, míg a bérleti és használtautó-vásárlási igénnyel érkezőket egy 1013 négyzetméteres szalonban fogadjuk majd. Kihasználva a helyszín adottságait, a telephelyen egy közel 100 autó tárolására alkalmas parkoló is készült, amelyet közel 1800 négyzetméteren vesz körbe zöldterület” – közölték.

A debreceni telephely megnyitása nagy lépés a cégcsoport életében. Az új egységgel nemcsak az országos lefedettségünket sikerült növelnünk, de munkánkkal a budapesti után egy vidéki nagyváros gazdaságának fejlődéséhez is hozzájárulhatunk. A nyitás egy 19 fős kezdőcsapat számára biztosít munkahelyet, amelynek tagjai Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyéből érkeznek hozzánk. Magyar vállalatként ez legalább annyira fontos nekünk, mint maga a bővülés

– mondta Koleszár Róbert ügyvezető igazgató.

„Száz százalékban magyar tulajdonú vállalatként a vidéki nyitás régóta tervben volt, hiszen szolgáltatásaink és a használt autóink iránti kereslet folyamatos növekedést mutat. Az új helyszín megnyitása komoly előkészítést igényelt, hiszen a Mercariustól megszokott színvonal biztosításához át kellett alakítanunk a szervizeink ellátási láncát. Mostanra a nehézségeket sikerült áthidalni, az eredmény pedig egy olyan vidéki egység lett, amelyben az ország egyik legtávolabbi nagyvárosában is a budapestivel megegyező színvonalon tudjuk fogadni ügyfeleinket” – tette hozzá a másik ügyvezető igazgató, Rónai-Horst László.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/01/20/mercarius-flottakezelo-debrecen-autoberles-szerviz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az árstop miatt abból is hiány van, amire senki nem gondolna

Az árstop miatt abból is hiány van, amire senki nem gondolna

Tavaly július óta drasztikusan megugrott a fagyasztóládák és fagyasztószekrények iránti kereslet Magyarországon. A jelenségről az …