2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megkongatták a vészharangot, Európa példátlan válsággal néz szembe

Hirdetés

Megkongatták a vészharangot, Európa példátlan válsággal néz szembe

Emmanuel Macron szerint az európai demokráciák válságban vannak, elmondása szerint „egyfajta fáradtság és a kollektív cselekvési képesség elvesztése” érezhető rajtuk.

„Példátlan krízishelyzet van, mert a háború visszatért a kontinensre. A fegyveres konfliktus közvetlen és közvetett következményei erősen kihatnak a gazdaságokra. A válasz egy olyan Európa, amely szuverén a gazdaság, a technológia és a védelem terén. Más szóval egy valóban erős Európa tudna kilábalni ebből a helyzetből” – idézte a TASZSZ orosz állami hírügynökség a francia elnököt.

Macron azt is hangsúlyozta, hogy válsághelyzetekben a szélsőségek és a demagógia jobban működnek, mert egyszerű üzenetet közvetítenek az emberek irányába. Megígérte azonban, hogy „visszaszerzik az irányítást”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/01/20/haboru-ukrajna-oroszorszag-inflacio-energiavalsag-emmanuel-macron/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Olaj volt a tűzre a Tescónál bejelentett bérmegállapodás, az Auchan-dolgozókat képviselő szakszervezet a náluk elmaradt …