2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megkezdődött a hazai termékek hónapja

Hirdetés

Megkezdődött a hazai termékek hónapja

Benedek Eszter ügyvezető tájékoztatása szerint a hazai termékek hónapját minden év augusztusában tartják meg, mivel ekkor van az államalapítás és az új kenyér ünnepe, ilyenkor még hangsúlyosabban kerülhetnek országos reflektorfénybe a hazai értékek. „Ez a tradíció lehetőséget nyújt a magyar cégek számára arra is, hogy a nyár utolsó hónapjáta hazai előállítású termékek közös ünnepeként éljük meg!” – fogalmazott.

Az akció, amelyben a Magyar Termék védjegyes termékek vehetnek részt, tavaly debütált, és mind a cégek, mind a fogyasztók körében nagy népszerűségnek örvendett.

„Jelentős marketingtámogatást nyújtva idén is örömmel csatlakoztunk a Magyar Termék Nonprofit Kft. kezdeményezéséhez” – mondta el Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. A véh egyébként 2013 óta működik együtt a Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel.

Az ALDI-nak jelenleg 377 saját márkás szortiment- és szezonális terméke jogosult a Magyar Termék védjegyek használatára. Ez egy rendkívül dinamikus növekedés eredménye, hiszen az utolsó öt hónap során közel harmadával emelkedett a számuk. A legtöbb védjegyes készítményük a friss hús, a tejtermék és a tojás termékkörben található.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220802-gazdasag-aldi-elelmiszer-magyar-agrarium-reklamkampany.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drága a street food, attól tartanak, nem marad pénze rá az embereknek

A food truck meghatározó eleme a magyar gasztronómiának, egyre trendibb a fiatalok és a családok …