2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Megdőlni látszanak az eddigi dogmák, az elmúlt 150 év legizgalmasabb időszakát éljük

Hirdetés

Megdőlni látszanak az eddigi dogmák, az elmúlt 150 év legizgalmasabb időszakát éljük

A globális autógyártás 150 éves történelmének talán legsűrűbb, legizgalmasabb időszakát éljük. Óriási változások és szeizmikus mozgások történnek a szemünk előtt, sorra döntve meg azokat a dogmákat, amelyek szerint az autóipar és az autókereskedelem az elmúlt évtizedekben működött.

Nem kérdés, komoly izgalmakat hozhat a jövő a hazai autókereskedelem számára is. Elég, ha csak a német autóipar gyengélkedésére, a kínai autóipar európai megindulására vagy az Európai Unió 2035-ös, a belső égésű motorok kitiltására vonatkozó szabályára, anomáliájára gondolunk. Most szinte minden iparági szereplő, importőr, márkakereskedő, flottakezelő helyzete bizonytalan lett a jövőt illetően, nem világosak a szerepek és a feladatok az online és az ügynöki értékesítés kapcsán sem.

A cél egy, az autók értékesítésével foglalkozó közösség számára egy mellébeszéléstől mentes, a jövő ködét némileg […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/03/28/autopiac-autoipar-autokereskedelem-nagy-marton-mol-elektromos-auto-belso-egesu-motor-budapest-automotive-summit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Piacra dobták a világ első újrahasznosított pelenkáját

A japán Unicharm Corp. nevű cég újrahasznosított pelenkákat dobott piacra, amiket az Aeon Kyushu Co. kiskereskedelmi …