2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Már saját alapítványa is van Várkonyi Andreának

Hirdetés

Már saját alapítványa is van Várkonyi Andreának

Új szervezet költözött a Mészáros Lőrinchez és Vida Józsefhez köthető Andrássy úti villaépületbe szeptember 9-én, mégpedig az „Alapítvány az innovatív oktatásért” néven tevékenykedő szervezet. Az alapítvány kuratóriumának elnöke nem más, mint Várkonyi Andrea, a felcsúti milliárdos vállalkozó leendő felesége – vette észre az Mfor.

Az alapítványt június 18-án alapították, a Fővárosi Törvényszék pedig július 31-én rendelte el a szervezet nyilvántartásba vételét.

Hirdetés

Célja hivatalosan a köznevelési vagy szakképzési intézmény oktatástechnológiai, illetve infrastrukturális fejlesztése, dolgozó pedagógusai szakmai fejlődésének támogatása, a tanulók tehetséggondozása vagy felzárkóztató esélyteremtése, emellett hazai és határon túli tudásmegosztásának támogatása.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/09/22/varkonyi-andrea-alapitvany-meszaros-lorinc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb elbocsátásokra kényszerül a makói gumigyár

Újabb elbocsátásokra kényszerül a makói gumigyár

A pandémia gazdasági hatásai és az autóipar strukturális átalakulása egyszerre sújtja a makói ContiTech Fluid …