2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Már online is lehet karácsonyfát venni

Hirdetés

Már online is lehet karácsonyfát venni

Megtörtént az első fenyők kivágása a zalai dombokon. A következő napokban majd az ezüst- és lucfenyők kivágása következik a tartósabb nordmannok mellett. Idén már azok sem maradnak fenyőfa nélkül, akik nem akarnak bajlódni a szállítással, ugyanis az internetről is házhoz rendelhető a karácsonyfa – írja a Magyar Nemzet.

A hivatalos karácsonyfaszezon csak jövő héten kezdődik, több nagy áruház kertészeti osztályán viszont már megjelentek az első példányok. A Zala megyében lévő Surd községben a napokban kezdték el kivágni a fenyőket.

A termelők első körben a földlabdás fákat szedik fel, és a Nordmann-fenyőket vágják ki, mivel ezek számítanak a legtartósabbnak. Az ezüst- és lucfenyőkkel azonban még kivárnak a gazdálkodók.

Hirdetés

Kanász János surdi polgármester elmondta: a községben nincs olyan család, amely valamilyen módon ne lenne érdekelt a karácsonyfaüzletben. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/11/27/karacsony-karacsonyfa-kereskedelem-fenyofa-zala-kerteszet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négy és félmilliónál is több utasa volt tavaly a budapesti repülőtérnek

Négy és félmilliónál is több utasa volt tavaly a budapesti repülőtérnek

Tavaly a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 4,6 millió utas és 183 ezer tonna légiáru fordult …