2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Már csaknem harmincmilliárd forintot ítéltek meg a vállalkozások beindításához

Hirdetés

Már csaknem harmincmilliárd forintot ítéltek meg a vállalkozások beindításához

Már több mint nyolcezren igényeltek tőketámogatást az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése nevet viselő programban, amelyben csaknem 30 milliárd forintot ítéltek meg eddig – tájékoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a távirati irodát. 

A közlemény idézi a tárca foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárát, Bodó Sándort, aki elmondta: mindeddig 6500 pályázatot támogattak, amelyekre mintegy 19 milliárdot már ki is fizettek. 

A program keretében 2022-ig hozzávetőleg nyolcezer vállalkozás jöhet létre a kevésbé fejlett régiókban, majdnem ezer pedig a közép-magyarországi térségben.

A támogatási keret mintegy háromezer vállalkozás létrehozását segíti a 30 év felettiek, és csaknem hatezerét az ennél fiatalabbak körében.

Hirdetés

Az összesen mintegy 45 milliárd forintból megvalósuló program nagymértékben hozzájárul a fiatalok és az álláskeresők hosszabb távú munkába állásához – olvasható a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/01/23/harmincmilliard_forinttal_segiti_a_vallalkozasok_beinditasat_a_kormany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Már nem álom, így lehet nullás a rezsi

Már nem álom, így lehet nullás a rezsi

1988 óta március 6. az energiahatékonyság világnapja, melynek célja a figyelemfelhívás a tudatos, megfontolt energiafelhasználásra. Az …