2021. március 1., hétfőMa Albin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.01. Albin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Már az ingatlapiacon is bizniszel a Mol?

Hirdetés

Már az ingatlapiacon is bizniszel a Mol?

A Mol új leányvállalatot alapított – vette észre a HVG.

A hír önmagában nem robbantana ki bennünket a kávé mellől, ám ha rápillantunk a cégadatbázisban a MOL Vendéglátó Kft. főtevékenységre, mindjárt izgalmasabb a dolog: éttermi, mozgó vendéglátás. A Mol-kutakon található Fresh Cornerekben eddig is szolgált fel ételt a Mol, de ennek a láncnak a működtetésére már létezik cég, vajon mire jött létre ez az új vállalat?

A cégkivonatból kiderül, hogy a Mol új leányvállalatát idén január 14-én alapították három millió forint jegyzett tőkével, és 2021. január 29-én jegyezték be. A székhely a Mol Október huszonharmadika utcai főhadiszállása.

Három ügyvezetőt tüntettek fel a céginfóban: Nagy Ádámot, Mozga Gábort és Szemes Gábor Bélát. A HVG cikke szerint Szemes a Don Pepe pizzalánc ügyvezetője volt korábban, majd a Hummusbar menedzsereként is dolgozott. Mozga Gábor 2019 óta a Mol kereskedelmi és értékesítési vezetője, belépése előtt alapította meg a Detroit Restaurant nevű vállalatot, melynek tevékenységi köre jórészt lefedi a MOL Vendéglátó Kft.-ét.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/02/11/mol-leanyvallalat-ingatlan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Szent Imre Kórház intenzív osztályán már lekapcsolták a villanyt

A Szent Imre Kórház intenzív osztályán már lekapcsolták a villanyt

Hétfő éjfélig él a meghosszabbított végső határidő, amíg az egészségügyi dolgozók aláírhatják a szerződésüket, amely …