2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Magyar származású szakember lesz egy jelentős amerikai bank vezérigazgatója

Magyar származású szakember lesz egy jelentős amerikai bank vezérigazgatója

„Peter az optimális választás a Lazard következő vezérigazgatójának” − mondta Richard D. Parsons, a Lazard vezető független igazgatója. „A banki és kormányzati karrierje során Peter stratégiai, előrelátó és határozott vezetőnek bizonyult, aki mély kapcsolatokat ápol az egész iparágban, és képes hatékonyan vezetni a Lazardot a fejlődő globális piacokon és az összetett geopolitikai dinamikában” − írja honlapján a cég.

Peter R. Orszag 2019 óta a Lazard Freres & Co LLC pénzügyi tanácsadási részlegének vezérigazgatója, és a cég tanácsadói üzletágát vezeti, amely a vállalatok és kormányok számára nyújt szolgáltatásokat világszerte. Orszag korábban a cég észak-amerikai fúziók és felvásárlásokért felelős vezetője és az egészségügyi szolgáltatások globális társvezetője volt. A Lazardhoz 2016-ban csatlakozott ügyvezető igazgatóként és befektetési banki alelnökként.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/05/27/peter-orszag-lazard–vezerigazgato-befektetesi-bank-penzugyi-tanacsadas-alapkezelo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

Majdnem agyonverték őket Alsózsolcán, most válaszokat akarnak adni

„Mi, az Andrada tulajdonosai és vezetése, teljes mértékben értjük és komolyan vesszük az akkumulátor-újrahasznosítási technológiák keltette …