2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Magyar cég a kapocs Donald Trump és Sarah Jessica Parker között

Hirdetés

Magyar cég a kapocs Donald Trump és Sarah Jessica Parker között

Az idén 50 éves Varga Crystal nem csak a kerek évfordulójára lehet büszke. Az ólomkristály-termékekkel foglalkozó családi vállalkozás az 1972-es alapítása óta a világ öt legismertebb kristálytermékgyártó cége közé került, a francia Bacacrat, a Lalique, a Saint Louis és a cseh Moser mellett.

Az elmúlt évtizedek során vásárolt már a cégtől több amerikai elnök, így Bill Clinton, George Bush és Donald Trump is, akárcsak a brit vagy a szaúdi királyi család tagjai. Termékeik megtalálhatók az Egyesült Arab Emírségekben és Katarban is.

A hungarikumnak számító kézműves, egyedi Varga Kristály termékek a washingtoni Fehér Házban, a New York-i ENSZ-székházban, valamint a Smithsonian Múzeumban is megtalálhatók. A politikusok és uralkodók mellett olyan sztárok, színészek, sportolók és asztronauták is […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/15/uveg-kristaly-gyartas-ipar-export/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

Az üzleti bizalmi index négy hónapja került a negatív tartományba, ami azt jelenti, hogy több …