2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Lengyelországban újra kinyithatnak a vendéglátósok és hotelek egy kompromisszum révén

Hirdetés

Lengyelországban újra kinyithatnak a vendéglátósok és hotelek egy kompromisszum révén

Lengyelországban megállapodás születhet a kormány és a szolgáltatói szektorban működő vállalatok közt a korlátozások enyhítéséről – írja a napi.hu.

A kompromisszum annak köszönhetően születhet meg, hogy a cégek már egy ideje azzal fenyegetik a kormányzatot, hogy a büntetések dacára is kinyitnak nehéz gazdasági helyzetük miatt. 

Elsősorban a szállodák, a vendéglátó helyek, illetve a szépségipari vállalkozások azok, amelyek a korlátozások enyhítéséért küzdöttek. 

Hirdetés

Az elmúlt napokban a tiltakozók száma egyre inkább nőtt és többen is kinyitották üzleteiket, amivel akár 30 000 zloty (2,4 millió forint) értékű bírságot kockáztattak. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/01/23/lengyelorszagban_ujra_kinyithatnak_a_vendeglatosok_es_hotelek_egy_kompromisszum_reven/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hamarosan minden második eladott kerékpár e-bike lehet

Hamarosan minden második eladott kerékpár e-bike lehet

A koronavírus-válság egyik igazán pozitív hatása a közlekedésben stabilan érződik tavaly óta: egyre többen és …