2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Lengyel pénzügyminiszter: A V4-ek az EU motorjává válnak

Hirdetés

Lengyel pénzügyminiszter: A V4-ek az EU motorjává válnak

A kelet-közép-európai régió és különösen a V4-ek a legjobb úton járnak, hogy az Európai Unió egyik legfontosabb gazdasági motorjává váljanak, mondta a hirado.hu-nak adott interjúban Tadeusz Koscinski lengyel pénzügyminiszter, amit az MTI szemlézett. Megjegyezte: a visegrádi országok gyors gazdasági fellendülése nagyban függ az együttműködéstől. Jelezte: a digitális gazdaságot érintő globális minimumadóztatás kiemelt figyelmet érdemel. Csak az európai országok közötti hatékony együttműködés képes kezelni ugyanis az áfacsalást és az adómegtagadást.

Kapcsolódó

Minimálbér: a V4-ek között Szlovákia viszi a prímet

Ebben a csoportban Magyarország sereghajtó.

Hirdetés

A koronavírus utáni fellendülés a pénzügyminiszter szerint lehetőséget adhat a gazdaságok újjáépítésére. Koscinski hangsúlyozta: a lengyel kormány az innovatív és egyre inkább digitalizált üzleti modellekre összpontosít.

A tárcavezető rendkívül fontosnak tartja a mesterséges […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/03/03/tadeusz-koscinski_v4-ek_lengyelorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sportcsarnok épülhet a mezőhegyesi ménesbirtokon

Sportcsarnok épülhet a mezőhegyesi ménesbirtokon

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent ajánlattételi felhívás a becsült ellenértéket nem tartalmazza, viszont közli a …