2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Leghangosabb női böfögés, legidősebb férfi sztriptíztáncos és más elmebetegségek

Leghangosabb női böfögés, legidősebb férfi sztriptíztáncos és más elmebetegségek

Az első Guinness Rekordok Könyvét 1955-ben adták ki, és azóta minden évben megjelenik, furcsábbnál furcsább, néha hajmeresztő világrekordokkal. Állítólag a könyv maga is tart egy rekordot, mégpedig a valaha legtöbbet eladott, szerzői jog által védett sorozat rekordját.

A rekordok könyvének ötlete Sir Hugh Beaver-hez, a Guinness Sörfőzde egykori igazgatójához köthető. 1951-ben egy alkalommal kedvenc sportjának, a vadászatnak hódolt társaival. Azon kezdtek vitatkozni, hogy a nyírfajd vagy az aranylile a leggyorsabban repülő madár – azaz melyikük a rekorder. 1955 augusztusában az ötletből valóság lett, és kiadták az első Guinness Rekordok Könyvét, amely karácsonyra a bestsellerlisták élére került.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, lapozzon!

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230801-nevetseges-vilagrekordok-mentalis-egeszseg-teljesitmeny-guinness-vilagrekordok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Országos szinten behúzták a féket az albérletárak

Országos szinten behúzták a féket az albérletárak

Erőteljes lassulás következett be az albérletek piacán az átlagos bérleti díjak emelkedését tekintve – derül …