2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Lantos Csaba: Továbbra sem nélkülözhető az orosz gáz

Hirdetés

Lantos Csaba: Továbbra sem nélkülözhető az orosz gáz

Akár már idén is érkezhetnek új igények a hálózatra feltápláló háztartási napelemek bekötésére – többek között erről beszélt Lantos Csaba energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.

Mint ismert, a kormány tavaly októberben függesztette fel az új napelemes rendszereknél a hálózatra való betáplálás lehetőségét, a Greenpeace ezt a lépést korábban lapunknak úgy jellemezte, hogy a döntéshozók az energiaválság kellős közepén „behúzták a kéziféket”.

Lantos Csaba már az Indexnek adott interjúban is jelezte, hogy a döntés nem végleges, mint fogalmazott: „finomhangolás, átalakítás várható a területen”.

Ahogy arról szintén írtunk, Gulyás Gergely egy februári Kormányinfón kérdésünkre elárulta: enyhítenek a szélerőmű-építés szabályain.

Hirdetés

Az energiaügyi miniszter ezzel kapcsolatban most azt mondta: valóban azt szeretnék, hogy szélkerekek is épüljenek, de nem mindenütt az országban, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/03/18/lantos-csaba-energiaugyi-miniszter-napelem-korlatozas-szeleromu-pak-ii-orosz-gaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerda estére erősödött a forint

Szerda estére erősödött a forint

Az euró jegyzése a szerda reggel 7 órai 388,82 forintról 387,93 forintra gyengült este fél …