2021. január 19., keddMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Közel egymilliárdból épül az ipari park Balatonfüreden

Hirdetés

Közel egymilliárdból épül az ipari park Balatonfüreden

A világjárvány ellenére is nagy ütemben halad Balatonfüred egyik legnagyobb beruházása a település korábbi szeméttelepe helyén, ahol az Aszófői út mentén új ipari park épül – olvasható a Balatonfüredi Naplóban. A helyi médiumnak Kosler Zoltán, az önkormányzat városfejlesztési osztályának vezetője arról beszélt, hogy terveik szerint vállalkozások települhetnek az ipari parkba, ezzel új munkahelyeket létrehozva a város lakóinak.

A komplex fejlesztés több új épületet is magában foglal a tizennégy hektáros területen. Ezekbe költözik például a Probio kertészeti és köztisztasági részlege, ezért minden, ami a köztisztasági, parkfenntartási feladatokkal kapcsolatos, itt működik majd tovább, és így a cég dolgozói sokkal jobb körülmények között tudnak majd öltözni és tisztálkodni.

Az ipari parkban hét nagyobb, teljesen kiépített, közművesített telket jelölnek ki, itt létesíthetnek bázist a vállalkozások. A beruházás helyszíne távolabbra esik a lakóövezettől, ezért a fürediek számára szinte láthatatlanok a most folyó munkálatok, ugyanakkor az ipari park fontos mérföldkő lehet a város életében. 

A projekt, melynek része a várost nyugati irányból elkerülő út felső szakasza is, közel egymilliárd forintból valósul meg.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/12/26/fejlesztes_befektetes_munkaero_nyereseg_balaton_ipari_park_balatonfured/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ingyenes hitelösszehasonlító alkalmazást készített az MNB

Ingyenes hitelösszehasonlító alkalmazást készített az MNB

Díjmentesen használható hitelösszehasonlító alkalmazást készített a Magyar Nemzeti Bank (MNB) azok, akik Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt (MSZH) …