2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Komoly elbocsátások lesznek a Ford európai gyáraiban

Hirdetés

Komoly elbocsátások lesznek a Ford európai gyáraiban

 John Lawler pénzügyi igazgató már február elején közölte, hogy 5 milliárd dolláros költségnövekedésre kell számítani az idén, ezért a cég „nagyon agresszív” költségcsökkentést hajt majd végre a gyártási területeken és a beszállítói láncban.

A pénzügyi igazgató jelezte egyúttal azt is, hogy az európai mérnökök hatékonysága 25-30 százalékkal marad el az elvárhatótól.  Martin Sander, a Ford Germany elektromos személyautó üzletágának igazgatója a keddi bejelentéshez kapcsolódó telefonos sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Ford 3400 mérnököt kíván megtartani a régióban, akiknek a feladata az amerikai központ által kifejlesztett technológia európai piaci igényekhez való adaptálása lesz.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/02/14/elbocsatas-ford-europa-gyar-autogyartas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mostantól szigorúbban ellenőrzi a NAV az automatákat

Mostantól szigorúbban ellenőrzi a NAV az automatákat

A revizorok bármelyik automatát vizsgálhatják, de főként azokat fogják, amelyek megszüntetését vagy szüneteltetését bejelentette az …