2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Költségvetési csalás gyanújával vitték el a meccsek biztosításával foglalkozó Tóth Csabát

Hirdetés

Költségvetési csalás gyanújával vitték el a meccsek biztosításával foglalkozó Tóth Csabát

A hvg.hu saját információra hivatkozva még hétfőn közölt cikket arról, hogy hajnalban gazdasági bűncselekmény gyanújával őrizetbe vették velencei ingatlanjában Tóth Csabát. A férfival az Index is készített interjút még 2019-ben, ő a HardGuard Group Security nevű biztonsági cég helyszíni vezetője, és hazai labdarúgó-mérkőzések biztosításával foglalkozik. A hvg.hu azt írja, az ő neve is felbukkant a Borkai-ügyben, a tanúvallomások szerint ő is közbenjárt, hogy kiderítsék, kik próbálták megzsarolni a volt győri polgármestert azzal a videófelvétellel, ahol a politikus egy adriai luxushajón látható egy szexparti aktív résztvevőjeként. A városligeti építkezéseknél is Tóth volt a biztonsági őrök vezetője.

A rendőrségtől úgy értesültünk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érdemes keresnünk, ám a NAV nem adott tájékoztatást a részletekről, egyben elismerte, hogy eljárást folytat az ügyben.

Egy Tóth Csabához közeli forrástól úgy tudjuk, valóban Velencén vették őrizetbe a férfit, és költségvetési csalással gyanúsítják.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/08/toth-csaba-koltsegvetesi-csalas-nav/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hamarosan újabb vállalkozásfejlesztési támogatásra lehet pályázni

Hamarosan újabb vállalkozásfejlesztési támogatásra lehet pályázni

Június 28-tól pályázhatnak a vállalkozások az Irinyi terv iparstatégiai program támogatására, többek között kapacitás- és termékkínálat …