2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Kitört a falloszvita Japánban a hagyományos péniszparádé előtt

Kitört a falloszvita Japánban a hagyományos péniszparádé előtt

Japánban immár 54. alkalommal rendezik meg április első vasárnapján a Kanamaya-szentélyben a termékenységi ünnepet, amely egyben a családi kapcsolatok, az üzleti siker és a nemi betegségek elleni harc fontosságát is hangsúlyozza.Ezen a különleges napon hatalmas, pénisz formájú szobrokat hordoznak körbe a Kawasaki Daishi nevű negyedben, mellette fiatalok, nagyszülők és kisgyerekek tömege sétál. Először egy fényes, fekete fémből készült fallosz vonul, aztán egy fából készült, majd egy rózsaszín péniszt követnek végig a negyedben. A fesztivál legfőbb szervezője egyébként egy sinto főpap felesége, aki maga is papnő. 

Az esemény egyébként rendkívül népszerű, ilyenkor legalább 50.000-en vonulnak az utcákon, az árusok pedig pénisz alakú tárgyakat kínálnak. 

Azt még egyelőre nem tudni, hogy ez a nem hivatalos, és nem kívánt kabala megjelenik-e az idei fesztiválon is, április 2-án.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230329-gazdasag-penz-fesztival-japan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A fa lehet az építőipar jövője, de a kender is befigyelhet

A fa lehet az építőipar jövője, de a kender is befigyelhet

Fával törik az utat a fenntartható építésgazdaság felé vezető úton. Az Index korábban több ízben …