2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Kína amerikai információk szerint olyanra készül, amit nehéz lesz megbocsátani

Hirdetés

Kína amerikai információk szerint olyanra készül, amit nehéz lesz megbocsátani

Az Egyesült Államok azzal gyanúsítja Kínát, hogy halált nem okozó katonai segítséget nyújt Oroszországnak az ukrajnai háborúban, és az élet kioltására alkalmas eszközök küldését is fontolgatja – állítja négy, az ügyet ismerő amerikai tisztviselő.

Az NBC News szerint Kína nyújtott már némi segítséget Oroszországnak, beleértve a háborúval kapcsolatos orosz dezinformációs kampányok segítését és az orosz narratíva erősítését.

Az ügyet ismerő források szerint most kézzelfoghatóbb segítséget is kaptak Kínától az oroszok, amit a javukra fordítanak az ukrajnai háborúban.

Hirdetés

A tisztviselők nem kívántak konkrétumokat közölni a halált nem okozó katonai segítségről, de elmondták, hogy az a tavaszi offenzívához szükséges felszereléseket, például egyenruhákat vagy akár golyóálló mellényeket is tartalmazhat. 

Pakliban a kínai fegyversegély

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/02/19/kina-oroszorszag-haboru-ukrajna-katonasag-hadiipar-fegyverek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A CD átvette a vezetést a bakelittől

Tovább erősödött a Vaterán a zenei CD-k népszerűsége, pedig 2019-ben és 2020-ban még vinyllemezekből fogyott …