2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Kijelölték a Tungsram felszámolóját

Hirdetés

Kijelölték a Tungsram felszámolóját

A Felszámoló-Reorg Zrt.-t jelölte ki a Fővárosi Törvényszék a Tungsram Operations Kft. felszámolójának – írja a Népszava a cégközlöny és a lap birtokába jutott ügyvezetői levél alapján, amelyet a gyár dolgozóinak küldtek. Mint írják, a felszámolási eljárás hivatalos kezdete január 23., hétfő, így ettől a naptól kezdve a munkáltatói jogokat a felszámolóbiztos, Szabó Zsolt gyakorolja.

Az Opten cégadatbázis szerint a Felszámoló-Reorg Zrt. tulajdonosa a budapesti Angol utcába bejegyzett Rebamey Holding Ingatlanforgalmazó és Hasznosító Kft., amely Bertalan Anna Mária cége. A vállalkozást 2011-ben alapították, és 2020-ban háromszáz, míg egy évvel később tízmillió forintos mínusszal zárt. A lap emlékeztetett, hogy a cég tavaly azzal került be a hírekbe, hogy veszteséges vállalkozásként egy másik vesztséges céget bízott meg egy balatonlellei szálloda több milliárd forintos felújításával.

Mint megírtuk, a Tungsram vezérigazgatója, Jörg Bauer a választások után két nappal az Indexnek adott interjújában közölte, hogy

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/01/24/tungsram-gyar-csod-felszamolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: egymilliárd dollárt érthet egy közelben talált aranylelőhely

Bosznia-Hercegovina hegyei között a középkorban komoly nemesfémbányászat zajlott. Az ezüst- és aranytárnák viszont az idők …