2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Kiemelkedő betéti kamatokat találni a Gránit Banknál

Hirdetés

Kiemelkedő betéti kamatokat találni a Gránit Banknál

A GRÁNIT Bank nemcsak vonzó kamatozású betéteket biztosít, de a bank digitális megoldásaival a betétek kényelmesen, szerethető módon kezelhetők, lekötésük díjmentes, és nagyon egyszerű akár mobilapplikáción is, és ha szükséges, éppoly egyszerű a feltörés is. A banknál több lejáratra, 5-9 százalék közötti éves kamattal, és EBKM mutatóval lehet betétet lekötni, csak bankszámlára van szükség hozzá. A számlanyitás díjmentes, otthonról is elintézhető, teljesen online folyamat; szelfivel vagy GRÁNIT VideóBankon keresztül is nyitható a betétek lekötéséhez havidíjmentes bankszámla.

 „A kamatemelést kedvezően fogadták a megtakarítók, részben ennek is köszönhető, hogyaz új ügyfelek számlanyitása idén, azaz január elejétől szeptember végéig több mint 56 százalékkal magasabb, mint az elmúlt év azonos időszakában, a napokban pedig megnyitottuk a 100 ezredik bankszámlát is” – mondta el Jendrolovics Péter, a GRÁNIT Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője, hozzátéve, hogy a lakossági betétállomány is 22 százalékkal növekedett ugyanezen időszak alatt.

A GRÁNIT Bank a jövőben is figyelemmel kiséri a jegybanki alapkamat alakulását és az irányadó kamatszinthez igazítja betéti kamatait” – hangsúlyozta a vezérigazgató-helyettes.

A digitális üzleti stratégia révén az élenjáró betéti kondíciók és az egyszerű, mobilapplikációban is elérhető és leköthető megtakarítási formák mellett a hitelek esetében is vonzó digitális érték ajánlatokat találnak az ügyfelek a GRÁNIT Banknál. Ezek közül kiemelkedik a piacon egyedülálló 100 százalékban online igényelhető, VideóBankban szerződhető babaváró hitel és az online előkalkulációval és hitelbírálattal digitális ügyfélfiókban elérhető okos nyomtatványokkal, online igényelhető jelzáloghitel, amely esetében csak a szerződéskötéshez szükséges személyes jelenlét.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220919-gazdasag-penz-granit-bank-kamatok-digitalizacio.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eldurvult az energiaválság, félmillióan maradhatnak munka nélkül tavaszra

Eldurvult az energiaválság, félmillióan maradhatnak munka nélkül tavaszra

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint szeptemberben több mint 238 ezer álláskeresőt tartottak nyilván. Egy …