2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Készül a kilencedik EU-s szankciós csomag Oroszország ellen

Hirdetés

Készül a kilencedik EU-s szankciós csomag Oroszország ellen

Már zajlik a következő – kilencedik –, Oroszország Ukrajna elleni háborúja miatti szankciós csomag előkészítése az Európai Unióban. Erről Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke beszélt finnországi látogatásán a The Guardian beszámolója szerint.

„Keményen dolgozunk azon, hogy oda üssünk Oroszországnak, ahol fáj, hogy tovább gyengítsük azon kapacitásait, amelyek lehetővé teszik, hogy hadat viseljen Ukrajna ellen. És ma bejelenthetem, hogy teljes sebességgel dolgozunk a kilencedik szankciós csomagon” – fogalmazott a német politikus.

Hozzátette: biztos abban, hogy hamarosan sikerül megállapodni az orosz olajra vonatkozó globális ársapkáról a G7 országaival és más jelentős partnerekkel. „Nem nyugszunk, amíg Ukrajna felül nem kerekedik Putyinon ebben a törvénytelen és barbár háborúban” – jelentette ki.

Hirdetés

Az orosz–ukrán háború híreit itt találja.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20221124_ursula_von_der_leyen_europai_bizottsag_szankcios_csomag_haboru_oroszorszag#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Az utca emberét kevésbé foglalkoztatja, és az ingatlanpiaci szereplők sem tudják feltétlenül, milyen feladatai vannak …