2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Kerozinhiány miatt nem tudtak felszállni a gépek Ferihegyen

Hirdetés

Kerozinhiány miatt nem tudtak felszállni a gépek Ferihegyen

Péntek reggel nem tudott elindulni az egyik járat Budapestről az egyiptomi Hurghadába. Az RTL Híradónak az egyik utas azt mondta, hogy azért nem szállt fel a gép, mert tudomása szerint a Liszt Ferenc reptéren nem volt elég üzemanyag. 

Az indulási táblán láttuk, hogy a 6:15-ös indulás 7:45-re lett módosítva, mindenféle tájékoztatás nélkül. 7:45 óta itt állunk a kapunál, és a kijelzőn folyamatosan az látszódik, hogy késik a gép. Itt még kapott, ha jól tudom, 4 ezer liternyi kerozint és körülbelül 11 ezer liternyire lenne szükség arra, hogy Egyiptomba érjünk

– nyilatkozta az utas. 

Hirdetés

A Ryanair egyik csütörtöki, Mallorcára tartó járata is egy órát várakozott a reptéren üzemanyag-hiány miatt. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér legnagyobb üzemanyag-szállítója a Mol, ám Bakos Pirsoka, a cég szóvivője közölte, hogy a hiány nem az ő hibájuk. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/03/29/kerozin-uzemanyag-hiany-repter-budapest-ferihegy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az állam jogi lépéseket tenne, miután az EU elmarasztalta Magyarországot az autópálya-koncessziók miatt

Mivel úgy látták, hogy a 35 évre szóló autópálya-koncesszió nem volt átlátható a becsült érték …