2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Justin Bieber eladta a zenéihez fűződő jogokat

Hirdetés

Justin Bieber eladta a zenéihez fűződő jogokat

Justin Bieber eladta a zenei katalógusához fűződő jogokat. A vásárló a Hipgnosis Songs Capital volt, amely a hírek szerint 200 millió dollárt (kb. 73 milliárd forint) fizetethetett a jogokért – noha az üzlet pontos paramétereit nem hozták nyilvánosságra.

A lépés azt jelenti, hogy a Hipgnosis minden alkalommal pénzt kap majd, amikor a tulajdonukban lévő dalokat nyilvánosan lejátsszák. Az új tulajdonos a Blackstone pénzügyi óriás és a brit Hipgnosis Song Management 1 milliárd dolláros közös vállalkozása – írja a BBC.

A társaság alapítója, Merck Mercuriadis korábban azt mondta, hogy a slágerek jogai értékesebbek lehetnek, mint az arany vagy az olaj.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230125-justin-bieber-dal-zene-jog-hipgnosis.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Olaj volt a tűzre a Tescónál bejelentett bérmegállapodás, az Auchan-dolgozókat képviselő szakszervezet a náluk elmaradt …