2021. január 24., vasárnapMa Timót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.24. Timót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Jövőre már érkezik a 13. havi nyugdíj egynegyede is

Hirdetés

Jövőre már érkezik a 13. havi nyugdíj egynegyede is

A nyugdíjak kifizetése jövőre is a megszokott módon, havonta, a tárgyhónapra történik – írta a Napi. hu a nyugdíjbiztosító kifizetésekkel kapcsolatos menetrendjét ismertetve.

A nyugellátás folyósítása legkorábban attól a naptól kezdve, amelytől azt határozattal megállapították a jogosultság megszűnésének (megszüntetésének) napjáig, de legfeljebb a jogosult elhalálozásának a napját magában foglaló naptári hónap utolsó napjáig történik meg. A nyugdíjakat a posta a korábbi évek megszokott rendszerében kézbesíti, a banki átutalások esetében 11 hónapban a hónap közepén, egyszer viszont korábban érkezik majd 2021-ben.

Kapcsolódó

MNB: érdemes önkéntes nyugdíjpénztárba fektetni

Az önkéntes nyugdíjpénztárak átlagos költségszintje hosszú távon 1 százalék alatt marad; továbbra is versenyképes öngondoskodási megtakarítási forma.

Hirdetés

Az először 2021 februárjában érkező 13. havi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/12/28/nyugdij_kifizetes_mnb_13._havi_nyugdij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Már csaknem harmincmilliárd forintot ítéltek meg a vállalkozások beindításához

Már csaknem harmincmilliárd forintot ítéltek meg a vállalkozások beindításához

Már több mint nyolcezren igényeltek tőketámogatást az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése nevet viselő …