2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Jó üzletet csinált Hernádi Zsolt Mol-vezér családja Esztergomban

Hirdetés

Jó üzletet csinált Hernádi Zsolt Mol-vezér családja Esztergomban

Hernádi Ádám esztergomi polgármester – aki Hernádi Zsoltnak, a Mol elnök-vezérigazgatójának unokaöccse – egy döntésével elősegítette azt, hogy a család egyik érdekeltségét jóval nagyobb áron lehessen eladni – írja a 24.hu.

A portál szerint a polgármester előterjesztésére vontak belterületbe egy panorámás telket Esztergomban, amely Hernádi Zsolt másik unokaöccsének, Bacsa Györgynek a tulajdonában áll. Az érintett telek az egykori Gyopár kemping 22 ezer négyzetméteres területe, amelyet 2016-ban vásárolt meg a Fővárosi Önkormányzattól a BSP Ingatlanberuházó Kft.

Ez a cég elsősorban Bacsa György tulajdona, de Sasvári Viktor, a Fidesz akkori helyi önkormányzati képviselője is rendelkezett tulajdonrésszel benne, ami azért érdekes, mert az ingatlan megvásárlásakor Esztergom városának elővásárlási joga volt a területre, de lemondott róla. Erről pedig az a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság döntött, amiben ott ült Sasvári is, mégsem merült fel az összeférhetetlenség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/08/17/jo-uzletet-csinalt-hernadi-zsolt-csaladja-esztergomban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

4,2 milliárd forintot spórolt 105 ezer magyar első házas

Soha nem vették még igénybe olyan sokan az Európai Unióban egyedülálló magyar adókedvezményt, amely az …