2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Jelentősen visszaesett a fogyasztás a hazai benzinkutakon

Hirdetés

Jelentősen visszaesett a fogyasztás a hazai benzinkutakon

Jelentősen csökkent a kutak forgalma a 480 forintos ársapka kivezetése után, és januárban a korábbi évekhez képest is kevesebb üzemanyag fogy – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára.

Grád Ottó szerint a december 6. utáni időszakban a mennyiségi hiányok visszapótlása és a vásárlás nehézkessége is hozzájárult ahhoz, hogy a fogyasztási adatok jelentősen visszaestek.

Most már a viszonylag magas árak határozzák meg az üzemanyagigényt, így a kis kutaknál is normalizálódott a helyzet, az ellátásban nincsenek fennakadások és szinte sehol nincs érvényben korlátozás.

Hirdetés

Az ünnepek után az is érzékelhető Grád szerint, hogy a forgalomra most már sokkal jelentősebb mértékben hat az üzemanyagok ára.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag/20230118_Magyar_Asvanyolaj_Szovetseg_MASZ_fotitkar_Grad_Otto_uzemanyagfogyasztas_benzinarstop#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Lesz-e sztrájk? Reagált az Auchan a forrongó indulatokról szóló hírekre

Olaj volt a tűzre a Tescónál bejelentett bérmegállapodás, az Auchan-dolgozókat képviselő szakszervezet a náluk elmaradt …