2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Intézmények egész sora zár be Győrben

Hirdetés

Intézmények egész sora zár be Győrben

Péntekre meghozta a döntést Győr vezetősége: a város kulturális és sportinfrastruktúrájának majdnem az egészét bezárják, legtöbb esetben határozatlan időre. A döntés biztosan érint két uszodát, a sportlétesítmények nagy részét, a kultúrházakat, a levéltárat, a könyvtár központi épületét és a fiókkönyvtárakat, a múzeum összes kiállítóterét, illetve a belvárosi Látogatóközpontot. 

A Generációk Házának nyitvatartása kérdéses még, akik épp idén ősszel költöztek volna vissza a felújított épületbe az Aradi vértanúk útjára. Kérdéses, hogy mikor nyitnak, ha megnyitnak egyáltalán – egyetlen foglalkozást hirdettek meg novemberre a közösségi oldalukon, de ott is azt írták, a nyitás pontos dátuma még kérdéses. A bezárási hullám alól csak az óvodai és bölcsődei intézményhálózat képez kivételt, ezen a területen azonban már az év elején szóba kerültek a csoportösszevonások és a megszorítások – írja az ugytudjuk.hu.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/09/16/gyor-polgarmester-varosi-intezmeny-bezaras-fenntarto-felelosseg-intezmenyvezeto/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt a határidő a SZÉP-kártyákon lévő összeg adókedvezményes felhasználására

A SZÉP-kártya jelentős adókedvezményt biztosít a lakosság számára, hiszen ezáltal a kártyatulajdonosok 15 százalékkal több …