2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Infláció: a dohányosok megint nem jártak jól

Hirdetés

Infláció: a dohányosok megint nem jártak jól

Az Index a jövőben az inflációt négy család, háztartás szemszögéből mutatja be. A családokat itt lehet megismerni, Kovácsék két gyereket nevelnek, a pesti özvegyasszony galambokat etet és dohányzik, a debreceni fiatal férfi bízik a karrierje felívelésében, az egyedülálló anya pedig a ház szigetelésére gyűjt.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint szeptemberben egy hónap alatt az árak átlagosan 0,2 százalékkal emelkedtek. Az élelmiszerek ára alig változott, a száraztészta, az étolaj, a cukor és a sajt drágult, a péksütemények, a krumpli, a zöldség és gyümölcs ára viszont csökkent. Az élelmiszerek így az átlagos inflációval drágultak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2020/11/11/inflacio_a_dohanyosok_megint_nem_jartak_jol/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagy növekedés előtt a használt flottaautók szegmense

Nagy növekedés előtt a használt flottaautók szegmense

Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban és Csehországban a flottaautók több mint 60 százalékát közvetlenül a lakossági ügyfeleknek …