2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Így néz ki egy pazar vidéki rezidencia az amerikai aranykorból

Hirdetés

Így néz ki egy pazar vidéki rezidencia az amerikai aranykorból

A 19. század utolsó évtizedeiben, amit amerikai aranykorként is emlegetnek, az ország leggazdagabb családjai közül sokan fogtak bele pazar birtokok építtetésébe, ahol a nyarakat töltötték. A Massachusetts állambeli Berkshire festői vidéke különösen népszerű nyaralóhelynek számított a keleti parti előkelőségek körében.

Becslések szerint 76 ilyen nyári rezidenciát építettek a térségben olyan családok, mint a Vanderbilt vagy a Morgan. Ezek közül csupán nagyjából egy tucat épület maradt fenn. Az egyik ilyen a 36 hektáros birtokon elterülő, Elm Court néven ismert rezidencia, amely néhány hónapja cserélt gazdát – írja a Dirt.com.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230216-usa-aranykor-birtok-nyaralo-vanderbilt.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

Egy német bank bedőlésétől rettegnek az emberek

A bankrészvények újra zuhanni kezdtek a pénteki európai tőzsdei kereskedésben, ugyanis attól rettegnek az emberek, hogy további …