2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Igényelhető az új zöld hitel, 10 évig egy helyen kell élnünk

Hirdetés

Igényelhető az új zöld hitel, 10 évig egy helyen kell élnünk

Már kérhető a Magyar Nemzeti Bank „NHP Zöld Otthon Program” lakáshitele. A kölcsön révén 70 millió forintos összeghez lehet hozzájutni. A törlesztési idő maximum 25 év, a fix kamat 2,5 százalék.

A zöld hitelt legfeljebb 90 kWh/m2 éves primer energiaigényű újépítésű lakóingatlan megvásárlására vagy építésére vehető igénybe.

Hirdetés

A hitel folyósítás után legalább 10 évig az ingatlanban kell élnie az igénylőnek, azt bérbe sem adhatja, írta a portfolio.hu.

A hitelnek legfeljebb négy adósa lehet, de nem kell minden adósnak tulajdonosnak lenni. A hitel folyósítása a családtámogatásoktól független. A CSOK-ot igénybe vevők számára kamattámogatás vehető igénybe: kétgyermekesek esetén 10 millió forintig, háromgyermekesek esetén 15 millió forintig kamatmentes a hitel a bankkölcsön.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/10/10/magyar-nemzeti-bank-zold-hitel-torlesztesi-feltetelek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghódította a Richter bipoláris depresszió elleni gyógyszere Amerikát

Meghódította a Richter bipoláris depresszió elleni gyógyszere Amerikát

Sokat vár a Richter kutatói által felfedezett cariprazine esetleges amerikai indikációjának kiterjesztésétől a magyar gyógyszergyártó …