2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Idén is díjazta az Exim Magyarország a hazai pénzintézeteket

Hirdetés

Idén is díjazta az Exim Magyarország a hazai pénzintézeteket

Az EXIM Magyarország mintegy 40 pénzintézettel folytat együttműködést, amelyek kiemelt szerepet töltenek be a vállalat által kínált finanszírozási konstrukciók gazdasági szereplőkhöz történő eljuttatásában. 2021-ben a partnerek által refinanszírozott hitel- és lízingkonstrukciók az EXIM Magyarország hitelállományából összesen 69 százalékot tettek ki, amely összesen 5.759 lebonyolított ügyletet jelent.

Az eredményes munka elismeréseként az EXIM Magyarország idén is díjazta együttműködő partnereit – ezúttal 8 kategóriában. Az EXIM Awards 2022 díjakat azon pénzintézetek nyerték el, amelyek 2021-ben legalább 550 milliárd forint értékben folyósítottak a válllalat által kínált hitel- vagy lízingterméket refinanszírozási konstrukcióban. A díjátadó rendezvényre a Budai Várban, a Királyi Lovardában került sor, a résztvevőket Lóga Máté, gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkár köszöntötte, majd az EXIM Magyarország vezérigazgatója, Kisgergely Kornél is beszédet tartott.

,,Örömmel tölt el, hogy idén is díjazhattuk együttműködő partnereink refinanszírozásban és a lízingkonstrukciók terén nyújtott kiemelkedő munkáját. Az EXIM Magyarország exportösztönző termékfejlesztési megoldásaival kiemelt figyelmet fordít a hazai vállalatok támogatására és termékeik nemzetközi szintekre történő eljuttatására, ezzel együtt a magyar gazdaság versenyképességének erősítésére is. Bízom benne, hogy partnereinkkel a jövőben is közös erőfeszítéssel haladunk a megkezdett úton, ezzel gyarapítva a magyar sikerek számát” – tette hozzá Kisgergely Kornél, az EXIM Magyarország vezérigazgatója.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20221118-az-exim-magyarorszag-iden-is-dijazta-a-hazai-penzintezeteket.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Minden egyes háztartásra veszélyt jelent az energiaválság

Az utca emberét kevésbé foglalkoztatja, és az ingatlanpiaci szereplők sem tudják feltétlenül, milyen feladatai vannak …