2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Idén is a vágott virágok a legnépszerűbbek

Hirdetés

Idén is a vágott virágok a legnépszerűbbek

A tavalyinál nagyobb forgalmat várnak a virágárusok az első májusi hétvégén – írja az MTI. A Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete közölte, hogy a virágüzletek szabadon látogathatók, nagy részük az ünnepnapon is nyitva tart. A forgalom emelkedése már pénteken érzékelhető volt, ezen belül jól teljesít az internetes értékesítés is, ami a piac átrendeződését mutatja – írták. 

Az előző év a koronavírus-járvány miatti lezárások következtében nehéz év volt a virágkereskedők számára, de a nyitás miatt idén újra bizakodnak.

A forgalmi adatok szerint anyák napján nemcsak a vevő több, hanem nagyobb összegeket is költenek, mint például nőnapon: egy átlagos vásárlás ilyenkor 4000-5000 forinttól kezdődik. Ehhez az is hozzájárul, hogy a szállítás drágulása és a nagyobb árfolyamköltségek miatt az árak állandóan emelkednek – tették hozzá.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/05/02/iden-is-a-vagott-viragok-a-legnepszerubbek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kriptoeszközök is bekerültek a 2022-es adócsomagba

A kriptoeszközök is bekerültek a 2022-es adócsomagba

Pontos adatok ugyan nem állnak rendelkezésre, de Magyarországon a kriptoeszközökben tartott vagyon mértéke 300 milliárd …