2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ideiglenes vagyonkezelőt kapott a Dunaferr

Hirdetés

Ideiglenes vagyonkezelőt kapott a Dunaferr

Kedden írtunk róla, hogy a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. munkatársai jelentek meg a Dunaferrnél múlt pénteken. A cég az állami vállalatok felszámolási ügyeivel is foglalkozik, de a vasmű ellen jelenleg nem folyik felszámolás, így arra lehetett gyanakodni, hogy a cég a hitelezők ügyében próbál eljárni a vállalatnál, és megpróbálja segíteni a Dunaferrt abban, hogy kikerüljön a súlyos anyagi helyzetből.

A reorganizációs társaság szerdán közleményben reagált a megkeresésünkre. Ebben azt írják, hogy a Fővárosi Törvényszék a csődeljárásról és felszámolási eljárásról szóló törvény alapján június 22-én jelölte ki a Dunaferr ideiglenes vagyonfelügyelőjének a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot.

Az ideiglenes vagyonfelügyelet időtartama alatt a Dunaferr ellen még nem kezdődik meg a felszámolási eljárás, az eljárás célja a hitelezői érdekek védelme addig, amíg a bíróság nem hoz jogerős döntést a felszámolásról.

Hirdetés

A közleményben az áll, a Dunaferr felett gyakorolt felügyelet nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/30/dunaferr-reorganizacio-ideiglenes-vagyonkezelo-dunaujvaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bicikliút épül a Balatonig

Magyarország két legfontosabb turisztikai célpontját köti össze az épülő Budapest–Balaton kerékpáros kapcsolat – jelezte az …