2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Horror a konténerhajón, 150 kilométerre a céltól elszabadult a pokol a fedélzeten

Hirdetés

Horror a konténerhajón, 150 kilométerre a céltól elszabadult a pokol a fedélzeten

A 43 éves Michael Dequito Monegro tengerész bűnösnek vallotta magát egy rendbeli, a biztonságos hajózást veszélyeztető, a fedélzeten tartózkodó személy elleni erőszakos és brutális bűncselekmény elkövetésében.Monegro a támadás idején tengerészként szolgált az MSC Ravenna, egy bruttó 153.000 tonnás, libériai zászló alatt közlekedő konténerszállító teherhajón. A beismerő vallomás a legénység többi tagja előtt elkövetett halálos késelés hátborzongató részleteit írja le.

Miután a hajó 2020. szeptember 27-én megérkezett a Los Angeles-i kikötőbe, a kegyetlen bűncselekmény elkövetőjét átadták a szövetségi ügynököknek, aki letartóztatása óta szövetségi őrizetben van. Az elkövető tettére nem adott világos magyarázatot.

Az amerikai kerületi bíróság bírája szeptemberre tűzte ki az ítélethirdetést, amely során a kegyetlen tettest minden valószínűség szerint életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik majd.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20220505-keseles-kontenerhajo-legenyseg-eletfogytiglan.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Gazprom vásárlók mintegy fele nyitott speciális számlát

A Gazprom vásárlók mintegy fele nyitott speciális számlát

Körülbelül 54 vállalatnak van megállapodása a Gazprom Exporttal, vannak közöttük nagy, közepes és kisvállalatok. Adataim …