2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Havi 120 ezer forintért fiatalokat toboroz a NAV

Hirdetés

Havi 120 ezer forintért fiatalokat toboroz a NAV

A jelek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) komolyan veszi a digitális átállást: a szervezet gyakornoki programot indított, és már informatikai képzést nyújtó egyetemeken toborozza új munkatársait – írja a magyarnemzet.hu.

A hallgatók a tapasztalatszerzés mellett akár havi 120 ezer forintban is reménykedhetnek.

Hirdetés

A hatóságnak egyébként kell is új munkatárs, a szervezet elnöke nemrégiben számolt be arról, hogy informatikai fejlesztések sokaságát tervezik. Átalakítanák például az adóbevallásokat, elektronikus rendszerbe rendeznék az állampolgárok nyugtáit, bolti blokkjait, és a mesterséges intelligenciát küldenék az adócsalókra.

Irdatlan mennyiségű adatömlés

Ömlik az adat a különféle elektronikus ellenőrző rendszerekből a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Az irdatlan mennyiségű adat azonban semmit nem ér, ha nincs, aki feldolgozza, rendszerezze, és következtetéseket vonjon le belőle. Pontosan tudják ezt a NAV-nál is, a szervezet ezért szinte hetente ad fel álláshirdetést.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2023/03/19/nav-gyakornok-gyakornoki-program-informatika-informatikus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rosszabbul is járhat, aki idén megy nyugdíjba

Rosszabbul is járhat, aki idén megy nyugdíjba

Megjelent a nyugdíjtörvény végrehajtási rendeletének azon módosítása, amely meghatározza, hogy a 2023-ban megállapított nyugellátások esetén …