2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Hátszelet kap az új paksi atomblokkok építése

Hirdetés

Hátszelet kap az új paksi atomblokkok építése

B2P Navigátor Zrt. névvel új vállalatot alapított a Dipol Humánpolitikai Intézet és az E55 Tanácsadó Kft. a nagy magyarországi projektek hatékony és eredményes megvalósításának elősegítésére. 

A Paks II. beruházás helyszíne háttérben az atomerőmű 2014. február 24-én.

A Paks II. beruházás helyszíne háttérben az atomerőmű 2014. február 24-én.

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

Az új cég szolgáltatási platformot és funkcionális megoldásokat nyújt a többi között azon beszállítók számára, amelyek érdekeltek például a Paks II. két új blokkjának létesítése és a stratégiai együttműködések kialakítása.

Hirdetés

Stratégiai partnerségben állnak ugyanis a nukleáris iparág hazai és külföldi szereplőivel egyaránt, és azt szeretnék elérni, hogy a magyar beszállítói részarány legalább 40 százalékot érjen el az atomerőmű-projektben.

A társaság közreműködik olyan feltételek, körülmények és folyamatok kialakításában, amelyek révén a beszállítókkal szemben elvárt iparág-specifikus igények és elvárások teljesíthetővé válnak annak érdekében, hogy a beszállítók jó gyakorlata és képessége minél hatékonyabban szolgálhassa a gigaprojektek megvalósítását.

– áll a megalakulásról kiadott hangzatos közleményben, ami leegyszerűsítve azt jelenti, hogy segítik áthidalni a „nemzetközi szakadékot” a beszállítók egy rendszerbe és azonos üzleti kultúrába történő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/02/11/dipol-e55-b2p-tanacsado-beszallitok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A kórházaknak nem kell várniuk a remdesivirre

A kórházaknak nem kell várniuk a remdesivirre

Nehezített körülmények között rekordárbevételt produkáltunk – fogalmazott péntek reggel Orbán Gábor, a Richter Gedeon Nyrt. …