2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Hátborzongató lényre bukkantak egy elhagyatott raktárban

Hirdetés

Hátborzongató lényre bukkantak egy elhagyatott raktárban

A bizarr magzatot Mexikóvárostól északkeletre, Santa María Regla történelmi városában, építkezés közben fedezték fel. A hatóság a sajtót arról tájékoztatta, hogy a különleges lény tetemét jelenleg is vizsgálják az egyetemi szakértők, akik egyelőre teljesen tanácstalanok. Az állatnak pici teste, négy végtagja, eltorzult arca, hangsúlyos orra, karmai és farka van.

A mumifikálódott lényt a helyi polgármester Francisco Mayoral Flores fedezte fel, aki szerint az kobold vagy naguál lehetett. A mezoamerikai mitológiában a naguál olyan ember, aki képes állatalakot ölteni.

Állatorvosok szerint ugyanakkor a lény egy kutya vagy egy macska torz magzata lehet inkább.

Pár hónappal korábban egyébként Andrés Manuel López Obrador mexikói elnök is bemutatott egy fotót, amelyen szerinte egy élő manó látható. Az aluxról – a maja folklórban szereplő pajkos erdei manó szelleméről – a fotót egy új vasútvonalon dolgozó mozdonyvezető készítette.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230428-gazdasag-penz-mexiko-allattetem.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az euróval szemben erősödött, a dollárral szemben gyengült a forint

Az euróval szemben erősödött, a dollárral szemben gyengült a forint

Az euró jegyzése este hat órára 370,34 forintra gyengült a reggeli 370,87 forintról, a svájci …