2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Hatalmas lakást szerettek volna a város szívében, így beköltöztek egy kocsmába

Hatalmas lakást szerettek volna a város szívében, így beköltöztek egy kocsmába

Suzanne és Mark Wilcox brit házaspár sokáig keresgélte álmai otthonát, mire végre rájuk mosolygott a szerencse, és pontosan azt kapták, amit kerestek: beköltözhettek a biliárdasztallal és darts-táblával felszerelt, magára hagyott The Westgate kocsmába a Cathedral Roadon.

Wilcox-ék hamarosan már városszerte ismertté és népszerűvé váltak legendás partijaiknak köszönhetően, amelyeken több sztár is részt vett, köztük a híres rögbijátékos Jonathan “Jiffy” Davies is. 

A házaspárnak van egy másik projektje is, a Business Step Up nevű coaching márka,  amit szintén ebben a kocsmában működtetnek.  Nemrég azonban úgy döntöttek, hogy nyugalmasabb életre vágynak, ezért a kocsma ismét eladóvá vált. A Westgate-et 800.000 font irányárral bocsátják árverésre hamarosan. 

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230815-the-westgate-cardiff-wales-kocsma-otthon-arveres.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagy Márton belengette, hogy mennyivel emelkedhet a minimálbér

Nagy Márton belengette, hogy mennyivel emelkedhet a minimálbér

Nagy Márton azt mondta, a gazdasági növekedés kulcsa a reálbérek növekedése, ami szeptembertől várható, és …