2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Harmadosztályban is jár a stadion: elkészültek az egri látványtervek

Harmadosztályban is jár a stadion: elkészültek az egri látványtervek

Megújul a Szentmarjay Tibor Városi Stadion – adta hírül az Eger SE honlapja. A látványtervek már elkészültek, ezek szerint „a korábbi stadion alapjait megőrizve, egy korszerű, 3500 férőhelyes aréna épülhet meg hamarosan”.

A kormány két éve azt ígérte, hogy 2,4 milliárd forintból lehet kihozni a stadiont. Az Eger SE a félbeszakadt szezonban az NB III. Keleti csoportjának tizedik helyén végzett.

A látványtervek alapján egyvalami feltűnően hiányozni fog a stadionból:

a reflektor.

Ez az egri focirajongók számára azért érzékeny pont, mert amikor legutóbb, 2012/2013-ban egy szezont az NB I.-ben töltött el a csapat, akkor nem tudtak hazai pályán játszani, mert a szövetség nem engedte, hogy világítás nélküli stadionban legyenek meccsek. Így aztán a csapat a Vasas-pályán, Miskolcon, Debrecenben és Vácon játszotta le a hazai meccseit, és hogy még abszurdabb legyen, a tévéközvetítések miatt szinte kivétel nélkül olyan időpontokban, amikor fel sem kellett kapcsolni a reflektorokat. Simán kiesett a csapat, és nem sokkal később anyagilag is összeomlott. A harmadosztályban szerencséjükre nem kötelező felszerelés a villany.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag.ingatlan/202007301eger_stadion_latvanyterv#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ne dőljön be, ha Csányi Sándor nevében tuti bitcoinbizniszt ajánl valaki

Ne dőljön be, ha Csányi Sándor nevében tuti bitcoinbizniszt ajánl valaki

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével …