2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Ha minden így folytatódik, eltűnnek a DVD-k

Hirdetés

Ha minden így folytatódik, eltűnnek a DVD-k

Az online streaming platformok számos könnyebbséget biztosítanak a hagyományos DVD-kkel szemben. Egy kattintással érhetők el teljes gyűjtemények, így nem kell többé egyenként megvásárolni és fizikailag tárolni a hordozókat.

Egy ideig úgy tűnt, a streaming platformok és a klasszikus adathordozók békésen megférnek egymás mellett, ám az online térhódítás mára rohamosan kezdte kiszorítani a DVD-ket és a Blue-ray lemezeket a háztartásokból.

Noha a digitális tartalomfogyasztás minden téren szorítja vissza a fizikai adathordozók népszerűségét, trendváltozások bármikor beállhatnak. A zeneiparban például a bakelitlemezek újra növekvő népszerűségnek örvendenek, és – miként arról az Origo is beszámolt – az USA-ban 35 év után először megelőzték a CD-ket az eladások terén. Vagyis nem kizárt, hogy néhány éven belül a filmrajongók is újra felfedezik maguknak a fizikai hordozókat.

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20230425-dvd-online-streaming-film.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az euróval szemben erősödött, a dollárral szemben gyengült a forint

Az euróval szemben erősödött, a dollárral szemben gyengült a forint

Az euró jegyzése este hat órára 370,34 forintra gyengült a reggeli 370,87 forintról, a svájci …