2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Gyorsan túl leszünk a válságon, állítja a leggazdagabb magyar

Hirdetés

Gyorsan túl leszünk a válságon, állítja a leggazdagabb magyar

A magyar származású Thomas Peterffy, azaz Péterffy Tamás által alapított Interactive Brokers budapesti székhelyű leányvállalata, az Interactive Brokers Central Europe Zrt. lett a Budapesti Értéktőzsde legújabb tőzsdetagja – jelentették be múlt héten a brókerház és a BÉT által tartott sajtótájékoztatón, amelyre a magyar üzletember is hazalátogatott. A több mint negyvenéves múltra visszatekintő globális befektetési szolgáltató budapesti irodáját kívánja a közép-európai működése központjává emelni.

A bejelentések a hazai tőkepiaci ökoszisztéma jelentős mérföldköveinek tekinthetők: míg a társaság tőzsdetaggá válásával világszerte mintegy 1,3 millió ügyfele számára válnak elérhetővé a BÉT részvényszekciójának értékpapírjai, utóbbi lényegesen növeli Magyarország régiós tőkepiaci súlyát – közölte a BÉT. Mint írták, a lépés a hazai tőkepiaci ökoszisztéma elmúlt években tapasztalható fejlődését is validálja, amely a közelmúltban többek között az azonnali piac fellendülésében és a BUX-index újabb történelmi rekordértékében, a kötvénypiac növekedésében, valamint az árupiac újjáéledésében nyilvánult meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2021/06/07/thomas-peterffy-interactive-brokers-tozsde-koronavirus/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Snackeket vontak ki a forgalomból

Visszahívtak a forgalomból egyes Eat Real snack terméket, miután a csomagoláson nem jelölt allergént, tejet …