2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Gyászjelentést tett közzé a Független Benzinkutak Szövetsége

Hirdetés

Gyászjelentést tett közzé a Független Benzinkutak Szövetsége

„Keserű évfordulós gyászjelentést” készített a benzinkutak helyzetéről a Független Benzinkutak Szövetsége (FSZB). Közleményükben azt írják, az üzemanyagár-sapka „születésnapja” alkalmából kiértékelték az elmúlt egy évben történt változásokat.

A szövetség emlékeztetett, a kormány eredetileg azt ígérte, hogy három hónapig fog tartani az üzemanyagárstop, és emellett megfékezik az inflációt, ezzel ellentétben azonban rekordmagas inflációt, ellátási bizonytalanságot, korlátozásokat sikerült elérni.

Majd úgy folytatják, a kormány döntései benzinkutak bezárásához vezettek, több ezer magyar családi vállalkozást döntött nyomorba, az alkalmazottak frusztráltak, a vevők pedig dühösek. Hozzáteszik, hogy mindezek mellett egyre erősödik a visszaéléshullám, egyre több a trükközés, a csalás, és egyre jobban elszabadul a bűnözés.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2022/11/15/fuggetlen-benzinkutak-szovetsege-uzemanyag-arstop-inflacio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

A jövőbe tekintett a magyar és valami nagyon rosszat látott ott

Az üzleti bizalmi index négy hónapja került a negatív tartományba, ami azt jelenti, hogy több …